L'històric hotel Muntanya de Prullans, la matriu de l'actual Cerdanya Ressort, ha creat una aplicació (app) per a tauletes i telèfons que convida els nens a jugar a la natura a canvi de serveis turístics dels quals després poden gaudir amb les seves famílies a les instal·lacions de l'establiment.

L'aplicació es diu Cerdanya Kids i ja es pot descarregar a les botigues d'Apple i Android. Segons han explicat des de Cerdanya Ressort, "Cerdanya Kids és una idea que fomenta el contacte amb el medi ambient en un món immers en les noves tecnologies i amb el propòsit de fer passar moments divertits a l'aire lliure, amb noves idees i reptes que hauran d'assolir els nens en qualsevol època de l'any". Així, els nens han de dur a terme activitats tradicionals a la natura, com ara fer botar una pedra a l'aigua d'un llac, fer una cabana, anar a buscar bolets, fer un ninot de neu o organitzar una cursa de cargols entre els amics. Una vegada n'han fet la foto o vídeo i l'han penjat, els responsables de l'hotel validaran les activitats i les premiaran amb punts, els quals es podran canviar per premis de què podran gaudir al mateix Cerdanya Ressort amb les seves famílies. Entre els premis, per exemple, hi ha una nit en una tenda índia amb sopar i esmorzar.

L'aplicació parteix de la inquietud que els nens, immersos en un món tecnològic ple de pantalles, no poden deixar de fer activitats tradicionals que han fet els seus pares i padrins. Sota eslògans com "50 coses que cap nen es pot perdre abans de complir 12 anys", l'aplicació convida els joves cerdans a sortir a l'entorn i redescobrir-lo com s'ha fet històricament al Pirineu: trobar una ploma d'au salvatge, fer un dinar de camp, construir vaixells amb branques, fer un pantà en un rierol, collir pomes o elaborar collarets amb flors.