"A Puigcerdà, tot i ser un dels dies de més afluència turística de l'any, per la Mare de Déu d'Agost no teníem cap acte potent que ens portés gent. Ara, en canvi, la Dream Runners ens ha aportat en poc temps una activitat molt transversal en què pot participar tota la família. Per tant, estem molt contents amb aquesta evolució". D'aquesta manera es felicita l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, després de veure com la quarta edició de la prova ha aconseguit un nou èxit organitzatiu, solidari i turístic.

La cursa Dream Runners de Puigcerdà, que va ser la pionera d'una nova marca de proves esportives que ara se celebra arreu del país i a Andorra, va aconse-guir dilluns passat omplir Puigcerdà amb un programa de competicions populars amb 1.900 inscrits. A aquests cal sumar-hi els 200 que van participar ja fa deu dies en la Gran Dream Runners per a usuaris de residències. La presència de corredors, de totes les edats i categories, i dels seus familiars va omplir el parc de l'Estany de visitants i veïns tant de Puigcerdà i la Cerdanya. Això va acabar de propiciar una ambientació als carrers i els eixos comercials de ple turístic.

L'activitat l'organitza l'associació IPPI-Coperació conjuntament amb l'Ajuntament de Puigcerdà i altres administracions de la vall com el Consell Comarcal amb el rerefons de la solidaritat, ja que la recaptació de les inscripcions es destina a la construcció d'un hospital maternoinfantil a Etiòpia, pel que fa al 70%, i a finalitats sociosanitàries locals, en el seu 30%. Aquest any la recaptació que es quedarà a Puigcerdà es destinarà a la Fundació Adis d'Ajuda a les persones amb discapacitats de la Cerdanya.

Albert Piñeira ha remarcat que aquests 1.900 inscrits se situen a tocar del màxim de 2.000 que s'han marcat els organitzadors, de manera que més ja no creixerà i dóna el format per aconseguit i consolidat.