02 de març de 2017
02.03.2017
40 Años
40 Años

L'Alt Pirineu crea la seva unitat de mediació sobre l'habitatge

La consellera Borràs presideix la creació d'una comissió que ha d'estudiar els casos en risc d'exclusió

02.03.2017 | 00:02
L´acte de creació de la comissió de mediació per l´habitatge a la Seu

L'Alt Pirineu i l'Aran té una nova eina per facilitar l'accés a l'habitatge. Es tracta de la Comissió d'Habitatge i Assistència per a Situacions d'Emergència social (CHASE), la qual es va constituir ahir a la Seu d'Urgell en un acte presidit per la consellera de Governació, Administracions Púbiques i Habitatge, Meritxell Borràs.

Aquesta comissió, que és l'última que quedava pendent de constituir de la seva tipologia a país, és una eina que preveu la nova llei de mesures de protecció del dret de l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial i ha de permetre la mediació entre famílies amb sobreendeutament i entitats financeres, segons ha explicat el mateix departament de Governació.

La comissió la integren el Govern, les entitats socials locals, advocats, ajuntaments i entitats financeres. La seva missió és analitzar els casos de sobreentedutament i «elaborarà plans integrals per solucionar» aquests casos, segons ha explicat el departament.

La presentació es va fer al Centre Empresarial i Tecnològic amb l'assistència també de la delegada del Govern, Rosa Amorós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema