L'Ajuntament de Puigcerdà ha assumit que té un portal a Internet desfasat i ha encarregat un projecte perquè en les pròximes setmanes pugui oferir una imatge renovada a la xarxa. Deu anys després de crear l'actual portal, l'equip de govern ha confiat en els serveis interns i en empreses externes la configuració d'una nova web que ha de combinar dos usos principals.

D'una banda, millorar la informació turística que actualment troben els visitants potencials a la vila, tant pel que fa a la seva imatge com al contingut, i, de l'altra, impulsar de forma definitiva la finestreta virtual per als veïns.

En aquest sentit, l'Ajuntament vol facilitar als puigcerdanesos la tramitació de gestions municipals en línia perquè s'estalviïn el viatge a l'ajuntament i, de passada, s'alleugereixin les esperes en el servei presencial. La renovació del portal de l'Ajuntament de Puigcerdà es produeix en paral·lel a la renovació, també, del portal del Patronat Comarcal de Turisme, que també requeria una actualització.