El Càmping Cerdanya, que va ser el primer de l'estat espanyol a obrir també a l'hivern, ha anunciat que durant aquest any celebrarà els cinquanta anys, per la qual cosa ha preparat un programa especial.

El Càmping Cerdanya, que forma part del complex familiar del Cerdanya Ecoresort, va ser fundat l'any 1967 per Arturo Isern, «un tractant de bestiar que va creure en les noves oportunitats que portava el turisme», segons han explicat els responsables de l'equipament turístic. Actualment el Cerdanya Ecoresort continua en mans de la mateixa família del fundador. Des de l'empresa han explicat que «el Càmping-Bungalowpark la Cerdanya era en els seus orígens un càmping de temporada on la immensa majoria de clients s'hi allotjaven amb tendes, però les inclemències del clima de muntanya i l'evolució de la societat va fer que les rulots anessin substituint les tendes i posteriorment es va anar construint tot el parc actual de bungalow».

Per commemorar l'aniversari, els gestors del Càmping Cerdanya han dissenyat un programa d'actes que inclou, entre d'altres, l'obertura d'un blog que recollirà vivències dels 50 anys i la presentació de nous serveis relacionats amb la natura que envolta les instal·lacions, com els banys de bosc.