La sala d'actes de l'ajuntament de la Seu d'Urgell ha acollit aquesta setmana la cloenda del projecte Pla Educatiu d'Entorn d'aquest curs, presidida per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la inspectora del departament d'Ensenyament de la Generalitat Elena Ardanuy.

L'acte va servir per fer un reconeixement públic a la feina feta pel grup de voluntaris i voluntàries que han pres part en diferents projectes educatius emmarcats en el PEE de la Seu d'Urgell. Batalla i Ardanuy van agrair la tasca realitzada per aquests urgellencs, que de manera desinteressada han ajudat a reforçar la formació dels alumnes tant a nivell acadèmic com d'implicació amb la societat.

Els voluntaris van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació i obsequis com ara invitacions per al FeMAP, per al teatre de festa major i entrades per a la piscina d'estiu. Entre els participants al programa hi ha mestres, treballadors d'altres àmbits professionals i persones jubilades. També es compta amb la col·laboració d'entitats i institucions com ara l'Escola Municipal de Música, l'Escola Oficial d'Idiomes i les AMPA de les escoles. En l'acte es va retre homenatge als professors que s'han jubilat enguany.