Els urgellencs i urgellenques que enguany compleixen els 70 anys tenen una atractiva cita el dissabte 23 de setembre. Tots aquells que ho vulguin, podran participar en el dinar amb ball que s'ha organitzat a l'Hotel Andria de la Seu d'Urgell, en el qual s'espera la presència d'entre 100 i 150 persones.

Aquest acte, que s'anuncia sota el lema Aquest any en feu 70? Celebrem-ho!, neix amb l'objectiu d'aplegar als urgellencs i urgellenques nascuts l'any 1947, per així celebrar aquest fet de manera conjunta, segons expliquen els membres de la comissió organitzadora Amadeu Gallart i Dolors Boix. D'aquesta manera, els protagonistes dels aniversaris el podran celebrar amb harmonia amb els altres i, si així ho volen, podran estar també acompanyats dels amics i familiars que vulguin compartir aquest dia especial.

Per participar-hi, tan sols cal fer una inscripció amb una transferència de 45 euros, el preu del sopar amb ball, al compte corrent de la caixa ES63 2100 0018 1702 0069 5754, o efectuant el pagament al Restaurant Pifarré o a Queviures Cèlia.