Els talls a les carreteres frontereres es mantenen i la voluntat dels concentrats era passar-hi la nit i allargar-ho de manera indefinida, de moment. Els grups de la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Ripollès i l'Alt Empordà han rebut el suport de persones de les comarques veïnes, que han seguit les crides que han fet els Comitès de Defensa de la República a comarques veïnes. Desenes de persones del Bages, del Berguedà, del Solsonès, del Lluçanès i l'Osona s'han desplaçat cap a la zona de la Seu per poder mantenir durant la nit el tall a la N-145 (carretera d'accés a Andorra) i també a Puigcerdà, per mantenir el tall del pas fronterer de la Guingueta d'Ix.

A última hora de la tarda, unes 400 persones estaven concentrades a Puigcerdà, disposades a passar la nit, amb menjar, fent foc i plantant alguna tenda de campanya a les rotondes. A part del grups de la Cerdanya, també hi havia una nombrosa representació de grups del Berguedà, el Ripollès, el Lluçanès i Osona. En principi, no hi havia hagut incidents ni els Mossos havien intervingut per reobrir. A la Seu, la concentració era encara més nombrosa, cap a 800 persones. Un bon grup, més d'un centenar, havia sortit de Manresa, en vehicles particulars. També es disposaven a passar la nit, en una situació similar a la de Puigcerdà.

La situació a la zona a l'entorn de Figueres era d'obertura parcial del pas fronterer de la Jonquera, després d'una intervenció de la Guàrdia Civil, però es mantenien altres talls totals a l'AP7 i a la A2, a uns quilòmetres de les cabines de control del canvi d'estat. A les 8 del vespre, el CDR indicaven que davant l'arribada de les forces de seguretat, desbloquejaven el pas de l'AP7 de la Jonquera. Però la situació era molt canviant.

El tall de trànsit a Puigcerdà-La Guingueta es mantenia, anit, malgrat el fred de la nit. S'esperava una nit de vent i temperatures molt baixes, amb els cims nevats. A mitja tarda, la lectura d'un manifest en favor de la pau, la democràcia i l'alliberament dels presos polítics obre un capvespre que es preveu dur. La concentració es manté amb més de 400 persones, moltes de les quals arriben d'altres comarques amb el sac de dormir sota el braç.

Bona part de la xarxa viària ha recuperat la normalitat, però en el cas de Puigcerdà, els diferents Comitès de Defensa de la República que hi participen s'han organtizat per mantenir la protesta. A partir de les 11 del matí, s'ha anat produint un degoteig de persones de les comarques properes disposades a mantenir la protesta per bloquejar l'entrada de camions i mercaderies.

Als grups que han organitzat el tall de la frontera des de primera hora del matí, els CDR de la Cerdanya, Berguedà i Ripollès, s'hi van anat sumant els grups de Lluçanès i Osona. A les 12 del migdia hi havia unes 400 persones. El tall es produeix a la rotonda de la confluència entre la carretera de Llívia i la de la Guingueta, davant la comissaria de la Policia Nacional espanyola. De moment, l'única policia que estava gestionant la seguretat en aquest indret és la dels Mossos d'Esquadra. Des de diferents grups de CDR s'estaven organitzant sortides de vehicles cap a les fronteres, amb sortides a les 12, 2 i 6 de la tarda.

La intenció dels manifestants, coordinats amb la resta de CDR del país, és aturar el transport internacional, per la qual cosa l'acció se centra en aquest vial que forma part de l'eix europeu E-9. La protesta, doncs, no afecta altres carreteres, secundàries, que permeten el pas d'un estat a l'altre en diversos punts de la comarca. A a mesura que passen les hores el grup concentrat a l'antiga duana és més nombrós. La intenció inicial dels manifestants és allargar el tall més enllà de la tarda, segons deien sense hora límit, fins que aguanti la resistència.

Tall a la N-145 a la Seu d'Urgell

Dues-centes persones provinents del Solsonès tallen la N-145 a la Seu d'Urgell. La primera sortida de Solsona ha estat a les cinc del matí del camp del Serra, seguida per les sortides de les set i les deu del matí. Al voltant de les vuit del matí, els Mossos han dit als presents que "si no obrien un carril per banda, haurien d'actuar".

Els centenars de persones, entre les provinents del Solsonès i les de l'Alt Urgell, han resistit pacíficament i han aconseguit seguir bloquejant el pas de mercaderies per aquest punt de la N-145. Els cotxes particulars circulen per una carretera secundària, en paraules de membres del CDR Solsonès.

El Bages també ha estat present en aquest segon tall. Un grup de manresans s'han unit als talls de la N-145 a la Seu d'Urgell i han sortit de la zona del Congost aquesta tarda.