El sector de l´esquí del Pirineu ha tancat una de les temporades de Nadal més exitoses dels últims anys. Entre Nadal i aquest últim cap de setmana de Reis, les estacions d´esquí han registrat un increment del 10% de visitants respecte la campanya de l´any passat, la qual ja va ser excel·lent amb un augment d´esquiadors del triple respecte la precedent. Així, per exemple, l´estació de la Molina ha rebut durant aquestes festes al voltant dels 92.400 esquiadors.

L´afluència d´esquiadors a les pistes de la Molina i Masella ha estat «espectacular» en algunes jornades, tal com ha descrit el mateix director de la Molina, Antoni Juanmartí. A Masella algunes jornades s´han superat els 11.000 aficionats fent descensos per les pistes amb les millors condicions de neu i meteorològiques.Neu nova sense incidències

La nevada que les últimes hores ha afectat la Cerdanya no ha causat incidències. Finalment el temporal es va traduir en una nevada copiosa i curta al voltant de les nou del vespre que a la cota dels mil metres va deixar entre els dos centímetres de Bellver i els dotze de Puigcerdà. Les temperatures baixes de la nit han gelat aquesta petita capa de neu convertint la jornada d'aquest dilluns en un continu aixafar neu dura a tota la vall. El temporal va crear algunes complicacions a primera hora del vespre als accessos del túnel del Cadí amb alguns vehicles aturats.