El programa UNED Sènior del centre associat de la Seu d'Urgell ofereix tres nous cursos de 30 hores de durada cadascun. Així, segons ha informat el mateix centre educatiu, el 8 de febrer s'iniciarà el curs sobre astronomia per a aficionats, que anirà a càrrec de Josep Nieto i Miguel Marín.

El curs es farà els dijous, de 6 de la tarda a 8 del vespre, i té com a finalitat acostar els participants a la ciència de l'astronomia i al coneixement del cel nocturn d'una manera pràctica i fàcil d'entendre.

El 9 de febrer començarà el curs «Del món bipolar al xoc de civilitzacions: política, economia i societat entre 1945 i 2018», que serà impartit per Carles Gascón. Aquesta formació es farà els divendres de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. La finalitat d'aquesta proposta és fer una revisió de l'etapa més recent de la història de la humanitat, amb l'objectiu de fer més entenedor el present històric.

El tercer curs programat s'iniciarà el 16 de febrer i està dedicat al mindfulness i salut mental i la millora de la qualitat de vida. Aquesta formació anirà a càrrec de Susagna Nevado i es farà cada divendres de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de d'1 del migdia amb l'objectiu d'incrementar les capacitats cognitives.