La festa de celebració dels 75 anys de l'estació d'esquí de La Molina va reunir el passat cap de setmana més de 3.500 persones a les instal·lacions, segons dades que ha donat a conèixer l'empresa pública que gestiona el domini esquiable, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Dissabte a la tarda va ser el torn de la música i la gresca. Els acte van començar a 2/4 de 5 de la tarda de la mà del DJ Carles Pérez, presentador i locutor estrella del programa despertador "El matí i la mare que el va parir" a Ràdio Flaixbac. La festa, a més, va comptar amb l´actuació de l´actor i humorista Pep Plaza i la cantant Txell Sust, que van amenitzar la velada amb cançons i grans tocs de diversió.

El moment més esperat va arribar amb el concert d´Els Amics de les Arts, a l´aparcament del telecabina. El grup barceloní va posar en escena el seu últim disc "Un estrany poder". Després de l´actuació en directe, es va poder viure un espectacular castell de focs, seguit d´una sessió musical, conduïda novament pel DJ Carles Pérez, que va amenitzar la nit als més noctàmbuls que tenien ganes de gresca.

Els millors riders del món, a La Molina

La Molina va ser l´escenari de la vuitena prova del circuit de Copa del Món FIS de snowboardcross (SBX), en què es van donar cita els millors riders del panorama internacional. L'austríac Alessandro Haemmerle es va endur l'or en la categoria masculina i en la femenina la txeca Eva Samkova es va fer amb la victòria. Pel que fa a l´equip espanyol de la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), el rider basc Lucas Eguibar va aconseguir una merescuda 5a plaça en quedar primer de l´anomenada small final. L´andalús Regino Hernández, bronze en els passats JJOO de PyeongChang´18, i el càntabre Laro Herrero es van quedar a quarts.

Dia dels clubs i forfets de temporada

La traca final dels actes del 75è aniversari de La Molina tindrà lloc el 17 de març i estarà dedicada als clients més fidels (FF de temporada) i als clubs, que són la base dels futurs atletes que després competiran en proves d´alt nivell internacional.

Curses, dinar d´aniversari, lliurament de premis i sorteig de regals entre els assistents. Per acabar, a la tarda, al Palau de Congressos d´Alp, hi haurà l´actuació del monologuista Javi Sancho, de ComedyZoo, amb el seu espectacle "Del deporte también se sale".