El 75è aniversari de La Molina va reunir més 3.500 persones als actes centrals de la celebració. FGC, empresa que gestion l'estació, es mostra satisfeta de l'assistència, amb un programa que va incloure un concert del grup barceloní Els Amics de les Arts.

Dissabte a la tarda va ser el torn de la música i la gresca. Els actes van començar a 2/4 de 5 de la tarda amb el DJ Carles Pérez, presentador i locutor estrella del programa despertador El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac. La festa, a més, va tenir l'actuació de l'actor i humorista Pep Plaza i la cantant Txell Sust, que van amenitzar la vetllada amb cançons i grans tocs de diversió.

El moment més esperat va arribar amb el concert de Els Amics de les Arts a l'aparcament del telecabina. El grup barceloní va posar en escena el seu últim disc, Un estrany poder. Després de l'actuació en directe, es va poder viure un espectacular castell de focs, seguit d'una sessió musical conduïda novament pel DJ Carles Pérez, que va amenitzar la nit als més noctàmbuls que tenien ganes de gresca.

La Molina va ser l'escenari de la vuitena prova del circuit de Copa del Món FIS de snowboardcross (SBX), en què es van aplegar els millors riders del panorama internacional. L'austríac Alessandro Haemmerle es va endur l'or d'aquesta prova. Les instal·lacions de l'estació de la Molina encara viuran més actes de celebració del seu 75è aniversari en els propers dies.