28 de març de 2018
28.03.2018

La Seu obre el termini per reassignar els horts socials per a la tercera edat

Els interessats a cultivar un terreny públic durant tres anys han de portar la sol·licitud abans del dia 6 d'abril

27.03.2018 | 23:43
Els avis usuaris dels horts amb l'alcalde de la Seu, Albert Batalla

n L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha obert la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per a l'atorgament i adjudicació de noves llicències dels horts socials de l'Horta del Valira, un projecte destinat a persones jubilades. Segons ha informat l'Ajuntament, atès que la darrera adjudicació de parcel·les es va realitzar el maig de l'any 2015, i que la vigència d'aquests atorgaments finalitzava el novembre de l'any pasat a fi que els usuaris en poguessin fer ús tres temporades, ara ha procedit a iniciar el procediment per als nous atorgaments.

Així, a partir d'aquesta setmana i fins al dia 6 d'abril, hi poden presentar sol·licitud totes les persones que tinguin 65 anys o més, que estiguin empadronades a la Seu d'Urgell i que no cultivin cap altre hort, ni públic ni privat, segons estipulen les bases de concessió. Les peticions s'han de lliurar al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU). Aquest ens facilitarà el full que cal omplir. L'Ajuntament ha remarcat que els documents que s'han de presentar són la fotocòpia del DNI i el justificant de la pensió de jubilació. La durada màxima de l'autorització serà una vegada més de tres anys sense interrupcions, període que començarà a comptar aquest pròxim mes d'abril i finalitzarà un cop s'hagin complert els tres anys.

El projecte d'horts socials de la Seu té com a objectiu permetre als veïns més grans de la capital urgellenca accedir a una activitat física i de contacte amb la terra i amb altres persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook