Viatges Regina, l'empresa que oferirà vols regulars a Madrid i Mallorca des de la Seu d'Urgell, ha deixat de fer-ho després de tancar aquest cap de setmana un període de proves. Els vols regulars en cap de setmana van tenir un alt nombre d'incidents el primer cap de setmana, amb els viatges que oferia la companyia francesa Twin Jet. Aparells que no van poder aterrar, desviaments que s'esperaven a Alguaire i van anar a Girona, desplaçaments dels clients en cotxe des de Girona fins a la seva destinació a Andorra, entre altres problemes. La solució, en part, va arribar canviant de companyia, però el remei definitiu arribarà quan l'aeroport de la Seu disposi d'un sistema d'aterratge guiat per GPS. La Generalitat ha estudiat i valorat la proposta, però està en mans de l'aprovació que han de fer els organismes aeronàutics de l'Estat.

Viatges Regina ha anunciat que fins que no s'hagin fet aquestes millores a la pista de la Seu, el sistema GPS requereix la certificació per part d'AESA i Enaire.

Els vols comercials organitzats per Viatges Regina han assolit una mitjana d'ocupació del 57,58%, segons dades facilitades per l'empresa alt-urgellenca. Durant les quatre setmanes que s'han dut a terme, el volum de passatgers total ha estat de 258, dels quals gairebé la meitat els han utilitzat per anar a Palma de Mallorca. Així, la ruta de Madrid ha tingut 96 viatgers i la de Marsella, que només va operar la primera setmana des de la infraestructura pirinenca, 29. La companyia Twin Jet, adherida a Air France, va ser l'encarregada de dur a terme els enlairaments i aterratges el primer cap de setmana, però arran dels problemes esmentats es va trencar l'acord amb Regina.