L'Ajuntament de la Seu ha fet una crida a les famílies amb infants en edat escolar a fer les preinscripcions per al pròxim curs, el termini per a les quals va començar divendres.

Segons ha remarcat el consistori, dins el termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO) als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

L'Ajuntament ha remarcat que per formalitzar la preinscripció cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la capital alt-urgellenca: les escoles Pau Claris, Albert Vives, La Valira i Castell-Ciutat, així com els instituts Joan Brudieu i La Valira, i el col·legi La Salle.

També es pot fer a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de la Seu, ubicada a les mateixes dependències de l'ajuntament. La preinscripció cal tramitar-la al centre educatiu que es triï en primera opció o a l'OME. Una altra via per fer les preinscripcions és la pàgina web del departament d'Ensenyament. La llista de sol·licituds es publicarà el 3 de maig i la d'alumnes admesos, el 12 de juny.