La federació comarcal Esquerra Republicana de Catalunya de l'Alt Urgell ha anunciat la seva participació un any més en la campanya europea per a la reducció de residus «Let's Clean Up Europe». La formació repeteix la iniciativa estrenada l'any 2015 a la Seu amb una actuació que en aquesta edició es marca com a objectiu la neteja del pantà d'Oliana, aquesta vegada al municipi de Coll de Nargó. L'any passat es va iniciar al municipi de Peramola, a la zona de la Penella, i és previst que l'any vinent es continuï en una zona del pantà pertanyent al municipi de Fígols i Alinyà.

La jornada, que es farà dissabte, 12 de maig, al passeig de la Riba del Pantà, a Coll de Nargó, és oberta a tothom. Els responsables del partit han recomanat als participants portar guants de treball, gorra i protecció solar. El lloc de trobada per iniciar l'activitat és a Cal Toà-Fonda del llac, al quilòmetres 156 de la carretera C-14, a 2/4 de 10 del matí.

En finalitzar, es farà un dinar popular per als participants per al qual cal inscriure's, fins demà, 10 de maig, a l'adreça electrònica alturgell@esquerra.cat.