Unes 200 persones han participat aquesta setmana a la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d'Urgell i Andorra a la capital alt- urgellenca. La jornada ha inclòs un acte inaugural que enguany fet al Palau d'Esports, presidit per la regidora de la Gent Gran, Montserrat Bonet, l'alcalde, Albert Batalla, i la secretària d'Estat d'Afers Socials d'Andorra, Ester Fenoll.

Batalla ha remarcat que «aquesta diada serveix per comprovar que la gent gran de la nostra ciutat i del Principat d'Andorra té una actitud positiva i saludable davant la vida, fet que serveix de lliçó a les generacions que venim darrere». L'alcalde també ha assenyalat la importància de la jornada, que permet, cada any, que padrins i padrines de banda i banda de la frontera es retrobin, i ha fet èmfasi en la bona entesa entre les dues administracions.

Després de l'acte institucional, els padrins van prendre part en un programa d'activitats i una sessió d'exhibicions de gimnàstica de manteniment amb coreografies. Els avis també van fer un taller de ritmes i ioga, i una sortida de marxa nòrdica. La jornada es va tancar amb un dinar de germanor a la zona esportiva.

La diada té com a objectiu promoure l'exercici entre els avis de la Seu i Andorra.