13 de maig de 2018
13.05.2018
40 Años
40 Años

La Seu informa els joves dels plans per estudiar a Europa

?L'Ajuntament i l'Escola Oficial d'Idiomes obren conjuntament un programa de promoció de la mobilitat

13.05.2018 | 07:35
L´acció informativa feta als carrers de la Seu aquesta setmana

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, juntament amb l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu, ha iniciat aquesta setmana un pla de difusió sobre els diferents programes de mobilitat internacionals per a persones menors de 30 anys.

El pla, emmarcat en els actes del Dia d'Europa, s'ha informat a uns 50 joves, mentre que 15 han rebut l'assessorament sobre informació pràctica d'aquests programes. L'acció ha servit per donar a conèixer les accions del Servei de Mobilitat Internacional, el qual informa, orienta i assessora sobre programes de mobilitat oberts tot l'any a persones joves que vulguin treballar, fer pràctiques i voluntariat a l'estranger, segons ha informat l'Ajuntament de la Seu.

Un dels programes actius de mobilitat és el TLN Mobilcat, que permet a persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil fer tres mesos de pràctiques formatives no remunerades a canvi d'allotjament i manutenció. Actualment hi ha tres joves de l'Alt Urgell que estan realitzant les seves pràctiques des de fa un mes a Chemnitz, a Alemanya. L'Ajuntament i l'EOI volen reimpulsar aquests programes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook