L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat tres càpsules formatives i una xerrada-taller aquest estiu adreçades al jovent de tota la comarca.

La primera anirà sobre intimidacions i violències sexuals, a càr-rec de Sílvia Mota, psicòloga del Servei d'Intervenció en violència masclista, i tindrà lloc el dijous 5 de juliol, de 4 a 7, al centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell.

La segona càpsula tractarà sobre el bullying, a càrrec de Miquel Alet, psicòleg. Aquesta formació, que s'adreça a nois i noies a partir de 15 anys, es portarà a terme el dijous 17 de juliol, de 4 a 7, al centre cívic l'Escorxador. El dijous 1 d'agost es farà una xerrada i un taller relacionats amb l'alcohol i els joves, obert a tothom, a càrrec de Sònia Notario, de l'Associació Antisida Lleida. L'hora i el lloc encara s'ha de concretar. La darrera càpsula formativa serà la que es farà el dijous 2 d'agost, que estarà dedicada als maltractaments i abusos en la infància, a càrrec de Susagna Nevado, psicòloga de l'Associació Catalana per la Infància Maltractada. Tindrà lloc al centre cívic l'Escorxador, de 5 a 7.