07 de juliol de 2018
07.07.2018

La Cerdanya crea una xarxa territorial pediàtrica amb l'Hospital de Sant Pau

El transfronterer es coordina els serveis mèdics especialitzats de l'Alta Cerdanya i el Capcir

06.07.2018 | 23:35
Una nena a la sala d´espera del passadís de consultes pediàtriques a l´Hospital de Cerdanya

L'Hospital de Cerdanya ha anunciat la creació d'una xarxa territorial d'atenció pediàtrica amb diverses institucions mèdiques de la zona i, també, la col·laboració de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. El projecte territorial de pediatria per a la Cerdanya es posarà en marxa durant aquest any 2018 després que l'hospital cerdà ja hagi acordat el conveni en aquesta matèria amb el de Sant Pau.

Al projecte d'atenció pediàtrica global per a la Cerdanya també participaran el Pôle Pédiatrique Cerdan així com els estaments mèdics d'atenció primària de l'Alta Cerdanya i el Capcir. El director general de l'Hospital de Cerdanya, Francesc Bonet, ha argumentat que l'objectiu de l'acord és reforçar els equips assistencials. En aquest sentit, la signatura d'acords amb altres hospitals i institucions mèdiques del territori i del país és un dels objectius estratègics del centre, segons ha remarcat el mateix Bonet: «El 2018 es caracteritza pel reforçament dels equips assistencials a través de contractacions puntuals o bastint aliances estratègiques que ens han de permetre reforçar encara més determinats serveis».

En el marc d'aquesta política de reforçament de l'atenció a través de convenis, l'Hospital de Cerdanya ha anunciat també la signatura d'un acord amb el Centre de Recherche et d'Expertise de la Performance Sportive de Font-romeu, així com el reforç de l'activitat de la Unitat de Medicina de l'Esport.

El Consell d'Administració de l'Hospital s'ha reunit recentment a Barcelona amb la presència per primera vegada de la consellera de Salut, Alba Vergés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit