El grup municipal de Compromís per la Seu d'Urgell, a l'oposició del govern del PDeCat, ha proposat la recuperació de l'especialitat de dermatologia a l'hospital de la capital alt-urgellenca.

Segons ha exposat la formació política, en els últims anys «l'hospital ha perdut pressupost, personal, habitacions i especialitats bàsiques que han provocat un perjudici important per als ciutadans de la nostra ciutat».

Compromís lamenta que molts urgellencs es vegin obligats a anar cada vegada més a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, a 140 km de distància, o a Barcelona a causa de l'augment de derivacions per diferents motius, algunes de les quals per la disminució d'especialistes, proves diagnòstiques o tractaments o pel fet de potenciar la concentració de serveis sanitaris als hospitals de grans dimensions.

En aquesta línia, el partit lamenta la poca freqüència de les visites d'algunes especialitats o, directament, que s'hagi eliminat l'especialitat, entre les quals la de dermatologia, per la qual cosa ha instat el consistori i l'hospital a recuperar-la.