L'Ajuntament de la Seu ha anunciat que a partir del pròxim mes de setembre portarà a terme la reforma del parc del Cadí, l'espai enjardinat situat com a mirador del Cadí que queda darrere la catedral, entre l'edifici consistorial i el Palau Episcopal.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, han presentat un projecte tècnic redactat i disse-nyat per l'arquitecte municipal, Miquel Duelo, que té com a objectiu obrir l'espai i connectar-lo amb la façana principal de la catedral de Santa Maria d'Urgell.

Igualment, l'actuació ha de permetre dignificar i modernitzar la zona, que és de les més turístiques de la ciutat per la seva situació estratègica a tocar del centre històric, segons ha remarcat el consistori.

Batalla ha destacat que «la intenció no és fer una plaça nova, sinó actualitzar-la i donar valor al patrimoni i a l'entorn natural». L'alcalde ha puntualitzat que el parc del Cadí «és un dels principals miradors de la Seu, des d'on es pot veure la serralada del Cadí i l'absis principal de la catedral de Santa Maria».