El conductor de la furgoneta que va atropellar el jove motorista Oriol Grèbol aquest dimarts a Puigcerdà va assegurar que el conductor de la moto, que va morir en l'accident, va envair el carril contrari, segons va explicar l'advocat del conductor en un comunicat fet públic ahir. Els Mossos d'Esquadra van obrir diligències contra el conductor de la furgoneta per un presumpte homicidi imprudent.

El Servei Català de Trànsit (SCT) va enviar un comunicat que informava de l'accident, on assegurava que els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 8.08 hores de dimarts i van mobilitzar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, juntament amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'accident va tenir lloc a la N-260, en un punt molt proper a Puigcerdà.

L'advocat del conductor de la furgoneta va assenyalar que el seu client va declarar dimarts a la comissaria dels Mossos de Puigcerdà i va negar que cometés un delicte d'homicidi imprudent.

Oriol Grèbol, tenia 24 anys i era veí d'Alp, però era originari del municipi gironí de Salt. El jove era molt conegut a la comarca, ja que havia estat monitor a l'estació d'esquí de Masella, havia exercit de guia de muntanya i també estava implicat en la colla castellera de la comarca.