Aquest matí s'han iniciat les obres de reforma del parc del Cadí de la Seu d'Urgell, amb la retirada del mobiliari urbà (bancs i papereres). A continuació, s'eliminarà la tanca verda d'arbustos que actualment separa el Parc del Cadí del carrer Ramon Llambart, per compensar el desnivell que hi ha amb unes escales de pedra natural, que donaran accés a la plaça de forma progressiva.

El mobiliari urbà també serà renovat en la seva totalitat, amb parterres de corten i bancs perquè passejants i visitants s'hi puguin asseure tot contemplant les vistes al Cadí. A més a més, s'instal·laran seients de cara a l'absis de la catedral. Damunt del dipòsit d'estella, es crearà un espai també per seure en grup, que també podrà fer funcions d'escenari. Finalment, la tanca del mirador es renovarà íntegrament.

El Parc del Cadí, ubicat entre l'Arxiu Diocesà del Bisbat d'Urgell i l'edifici de l'Ajuntament, és un dels principals miradors de la Seu, des d'on es pot veure la serralada del Cadí i l'absis de la catedral. Amb aquestes obres s'aconseguirà dignificar i modernitzar la zona amb l'objectiu d'obrir l'espai i connectar-lo amb la façana posterior de la catedral de Santa Maria d'Urgell. El cost de les millores serà d'un total de 90.000 euros, i s'espera que estiguin enllestides abans d'acabar l'any.