Un concurs de les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català inicia avui, i fins al 15 de setembre, una promoció per als seus clients, a través d'un concurs que inclou 20 estades de cap de setmana, per a dues persones, al Parador Nacional de la Seu d'Urgell. El pack comprèn un sopar, un esmorzar, una visita turística guiada i l'assistència a la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2018, que enguany acull la capital de la comarca.

El concurs en qüestió consisteix a comprar un Pa de Pagès Català de mig o un quilogram, fer-li una foto amb l'etiqueta oficial del Consell Regulador de la IGP de Pa de Pagès Català, i enviar-la per WhatsApp al número de telèfon 656 858 700. Entre tots els missatges rebuts fins al 15 de setembre, el dia 17 es realitzarà un sorteig. Aquell mateix dia i el següent es comunicaran els guanyadors telefònicament, i el dia 19 es publicaran a la web oficial de la IGP, www.padepages.org, i també a les seves xarxes socials.

Enguany, el municipi serà la seu de la final del Concurs de Millor Pa de Pagès Català 2018, els proper 29 de setembre. L'objectiu del concurs és promoure l'elaboració de pa de màxima qualitat entre els flequers i les flequeres integrats en la IGP. Serà la final amb la mitjana d'edat més jove dels finalistes, entre els representants dels forns Forn Mistral, Forn de Pa de Padró i L'obrador dels 15, els tres vinguts de Barcelona, el Forn Codina de Vilaller i el Forn Massana de Cornellà de Llobregat.