Aquest matí han començat les inscripcions en línia als 6 tallers gratuïts de competències digitals que realitza el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell. L'oferta comença la setmana del 17 de setembre i està adreçada a totes les edats.

En aquesta nova temporada es tornarà a impartir el taller d'estimulació cognitiva, que busca treballar i estimular la ment a través d'exercicis i fitxes de càlcul, de llenguatge, de relacionar o de memòria biogràfica, i també jocs en línia com la sopa de lletres, torres de Hanoi, les 7 diferències o el braintraining. Està adreçat tant a persones de més de 65 anys com a adults en general i es farà els dilluns de 16 a 17.30 hores.

Els altres tallers són primers passos-processadors de text, els dilluns de 10 a 11.30 hores, calendaris, els dimarts de 15 a 16 h, àlbums digitals, els dimarts de 16 a 17 h, fotografia digital, els dimecres d'11 a 12 h, i mou-te pel mòbil, els dijous de 15 a 16.30 h.

Les inscripcions en línia es poden fer avui i demà, a partir de les 9 del matí, amb suport al Punt Òmnia. Les dates per fer-ho de manera presencial són els dies 12 i 13 de setembre, a partir de les 9 del matí, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.