La Seu d'Urgell té una nova proposta cultural que complementa les que ja es fan des del vessant gastronòmic al voltant del formatge. Es tracta d'una visita guiada pel centre de la ciutat en aquesta ocasió a partir de la temàtica també gastronòmica de l'elaboració del pa. L'activitat es fa aquest diumenge, dia 16 de setembre, a partir de les deu del matí i sortirà de l'Espai Ermengol Museu de la Ciutat. Una vegada rebuts els participants i feta una primera explicació, l'activitat oferirà una visita a l'obrador del Forn Pastisseria Duat de la ciutat. Segons han explicat des de l'Ajuntament, en aquesta ruta també s'informarà dels establiments alturgellencs que tenen pa amb indicació geogràfica protegida (IGP), i s'explicarà què és el pa de vida. A més a més, es podrà veure el forn de pa que hi ha dins la catedral de Santa Maria d'Urgell, de manera que la visita oferirà també un vessant històric. Per participar-hi cal fer la inscripció a Turisme Seu.