El Parc Natural Cadí Moixeró ha convocat una jornada de presentació pública de productes locals que es fan al territori del parc. L'acte és adreçat a productors, artesans, agents turístics de qualsevol subsector, així com representants polítics i tècnics del territori.

La jornada es farà dimecres que ve, 3 d'octubre, en dues sessions, al matí a Alàs i a la tarda a Bellver de Cerdanya. La sessió del matí inclourà l'acció «Descobreix ca l'Andreu i viu una experiència eco», a través de la qual els participants podran conèixer una explotació ramadera ecològica i faran una degustació de carn. A la tarda es farà una visita a l'explotació 30 cabres. Ramat i formatgeria, d'Éller, al terme de Bellver, on també es farà un tast.

La finalitat de l'acció és possibilitar contactes entre els diversos agents que intervenen en la producció local al territori del parc i, així, fomentar la creació de xarxes de promoció i distribució. Durant la jornada es presentaran les publicacions promocionals dels productes del parc.