n L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha demanat a l'Estat que habiliti la comissaria de policia espanyola de la capital alt-urgellenca per a l'expedició de targetes d'identificació dels ciutadans estrangers, la qual cosa evitaria a les persones que necessiten adquirir aquest document haver de traslladar-se a Lleida.

Batalla ha fet aquesta proposta al subdelegat del Govern estatal a les comarques de Lleida, José Crespín, en el transcurs d'una reunió celebrada a la Seu. Segons han apuntat des de l'oficina de la subdelegació, Crespín «s'ha compromès a traslladar la petició a la Direcció General de la Policia per estudiar possibles solucions».

D'altra banda, els dos polítics han parlat de la projecció de l'aeroport Andorra-la Seu d'Urgell i la necessitat, segons ha plantejat l'alcalde, d'avançar en la validació del sistema GPS de navegació i en l'ampliació dels vols de l'aeroport a aquells que procedeixen de fora de la Unió Europea. En aquest assumpte, el subdelegat del Govern ha transmès a l'alcalde que el ministeri de Foment «coneix aquestes demandes i treballa per buscar-hi solucions factibles, malgrat la complexitat que implica en tractar-se de qüestions on intervenen diverses administracions i organismes de caire nacional i internacional». Batalla també ha traslladat a Crespín la necessitat de la implementació de millores en la seguretat del tram urbà de la carretera N-260, tal com també han reclamat en les últimes setmanes veïns de la capital alt-urgellenca.