Els restauradors de la Seu s'han sumat a la programació prèvia de la Fira de Sant Ermengol amb un programa de plats relacionats amb el formatge.

Així, des d'aquest divendres fins al diumenge 21, un grup de restaurants de la Seu i el seu entorn es proposen preparar l'ambient per a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu amb el programa «Amb gust de formatge». Com a novetat, doncs, aquest any els establiments no només oferiran menús «Amb gust de formatge» el cap de setmana que se celebra la fira, sinó que els oferiran ja una setmana abans. «Amb gust de formatge» és una iniciativa entre l'Ajuntament i l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell (AHAU). El president de l'AHAU, Miquel Àngel Sánchez, ha argumentat que «els establiments oferiran menús preparats amb formatges i productes de proximitat, acompa-nyat per l'ofici i l'amor dels nostres restauradors». Els restaurants que hi participen són Paisatges, restaurant Llar de Foc, restaurant La Masia, restaurant Katia, hotel Balneari Sant Vicenç, Aravell Restaurant, restaurant Micel·la i hotel Andria.