L'Ajuntament de Puigcerdà aplicarà aquesta tardor un pla de millora dels polígons industrials que permetrà refer el paviment dels dos grans entorns empresarials de la vila, sobre els quals fa anys que no s'actua. El projecte té un pressupost de 200.000 euros que aporta el mateix Ajuntament.

El projecte inclou actuar sobre els polígons de l'Estació i el de la Closa en els trams de les avingudes dels Pirineus i la del Transpirinenc. En aquesta avinguda, la renovació del ferm es farà des de l'entrada de Puigcerdà, on hi ha la seu de la Inspecció Tècnica de Vehicles, fins al pont de Sant Martí. Es tracta de l'avinguda on també se situa el passeig central de la Fira Ramadera i on s'han ubicat en els últims anys els concerts més multitudinaris que es programen a la capital cerdana. Les obres inclouran la renovació del paviment d'asfalt.

Pel que fa al polígon industrial de la Closa, situat a l'altre costat de la via del tren, les obres consistiran en la renovació del carrer Pont de Sant Martí, una zona també de molt trànsit de vehicles d'empresa i veïns perquè actua també com a ronda de circumval·lació de la vila. Aquesta actuació se sumarà a la reforma de l'avinguda Pirineus, que connecta la zona amb l'entrada de Puigcerdà.

Les obres inclouen el ferm i diversos trams de voreres. L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha remarcat que «són els dos polígons industrials que concentren més empreses i fa molt temps que no s'hi actua, de manera que ara amb aquesta actuació les podrem posar al dia».