L'Ajuntament de la Seu ha iniciat les obres de reurbanització del carrer Bellavista, vial que va de nord a sud, des del carrer Guillem Graell fins al Camí Ral de Cerda-nya, entre la tanca del seminari conciliar i la llar d'avis Sant Josep.

Les obres consisteixen en la instal·lació d'un nou paviment asfàltic per sobre del que hi ha i la renovació de l'enllumenat existent. En aquesta actuació se so-terrarà el cablejat que actualment passa de manera aèria entre focus i focus, la qual cosa comportarà també que hi hagi sis punts de llum en lloc dels quatre que hi havia fins ara.

Pel que fa a l'objectiu d'aquestes obres, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, ha afirmat que «encara que sigui només un carrer per a vianants, és una via molt transitada pels urgellencs, que uneix la part nord de la ciutat amb el centre històric». Amb el nou paviment se li donarà un caire per a vianants gràcies a un asfalt imprès, consistent a gravar un disseny de llambordes sobre l'asfalt. Aquest sistema proporciona una estabilitat i una durabilitat superior a la llamborda. El pressupost de l'obra és de 47.500 euros.