L'estació de Masella, que ha estat la primera del Pirineu català a obrir i la que ho ha fet més d'hora des de sempre, ha anunciat que a hores d'ara ja pot anunciar que les instal·lacions estaran obertes durant els propers 6 mesos. En el domini esquiable, per sobre de 2000 m, hi ha zona amb un metre de neu acumulat, de les precipitacions de la setmana passada. El dijous de Tots Sants, Masella va obrir les primeres pistes, i, justament, el bon temps durant el cap de setmana ha portat a l'estació nombrosos esquiadors.

Masella va aconseguir obrir totes les pistes per sobre de la cota 1900 m i tenir el 100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa-2535 m fins a la base del Pla de Masella-1600 m.

Segons l'empresa que gestiona l'estació, durant aquest pont han passat per l'estació més de 16.000 esquiadors en 4 jornades, les primeres de la temporada. El dia de màxima afluència va ser dissabte, 3 de novembre, amb 5.800 esquiadors. A les pistes hi feia sol i la neu ja tenia una qualitat pròpia dels dies més freds de l'hivern.

Aquest dilluns, l'estació indicava que a partir d'ara "obrirem a diari, inclosos els dies feiners". El gruixos de neu van dels 20 als 105 cm. I la qualiatat és neu pols. Hi ha 37 pistes i 5 remuntadors oberts (telecadira de Coma Oriola, telecadira Masella Jet, teleesquí de la Tosa, teleesquí Rasos i Telecorda)

L'accés a pistes es fa per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m. L'estació ha exposat en un comunicat que estan treballant aquesta setmana per tenir obertes el màxim de pistes i de serveis de restauració, i compta que a partir del dia 9 també podrà obrir el telecadira Jumbo Tosa, és a dir el remuntador desembragable que porta fins al cim del domini esquiable.