El cap de setmana del 24 i 25 de novembre, La Molina posarà en marxa una original iniciativa abans de l'inici de l'hivern: un tast de neu dirigit als esquiadors més fidels de l'estació. Els visitants podran fer un primer "tast" de neu accedint a la pista de Dues Estacions a la zona de La Tosa amb el Telecabina i el Teleesquí de Set Fonts, remuntadors que hi donaran accés. El preu especial del forfet serà de 10€. S'espera que la neu que pot caure en les pròximes hores a la zona de pistes i una baixada de temperatures permeti iniciar la temporada el proper cap de setmana.

Alhora, totes aquelles persones que desitgin viure de prop la neu, podran gaudir de la resta d'activitats que proposa l'estació per a aquest cap de setmana. Des del passeig panoràmic amb telecabina, als recorreguts d'habilitat al Parc d'aventura als arbres o amb Segway o també les excursions amb raquetes, entre d'altres.

Les oficines de l'estació també estaran obertes al públic, de 08.30h del matí a 17.00h de la tarda, per tramitar forfets de temporada, donar informació de les promocions vigents i explicar als usuaris totes les novetats de la temporada.

Mentrestant, amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment, els tècnics de pistes estan treballant de valent per poder condicionar les pistes i oferir el millor servei de cara a l'obertura oficial de l'estació, prevista per al cap de setmana de l'1 de desembre.