Els comerciants de la Seu d'Urgell s'han volgut sumar al programa d'activitats de Nadal «El món màgic de les muntanyes», que fins passat Reis omplirà la capital alt-urgellenca d'actes i activitats amb una nova proposta d'ambientació artística. Es tracta de l'exposició artística feta amb llum «La llum màgica».

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, aquesta nova exposició «pretén ser una activitat de dinamització del comerç de la Seu d'Urgell, a través d'unes instal·lacions efímeres que donaran llum a diferents punts de la ciutat».

El primer dia que es podrà veure l'exposició «Llum màgica» serà demà, coincidint amb l'espectacle d'encesa de llums de Nadal. En aquesta ocasió es podrà trobar davant de l'Espai Ermengol, al carrer Major, al passeig Joan Brudieu, al carrer Canonges i davant de l'edifici de PEUSA.

La Seu viu demà, a partir de dos quarts de set del vespre, l'acte d'inauguració del programa de Nadal « món màgic de les muntanyes». La festa s'iniciarà amb una cercavila que conduirà l'activitat fins a la plaça dels Oms, on es farà una projecció de mapatge sobre la façana de la catedral de Santa Maria. La festa es tancarà amb un castell de focs.