El grup municipal de Compromís per la Seu ha denunciat «l'estat d'abandó en què es troben les instal·lacions de l'estació d'autobusos de la Seu, sobretot, el pèssim estat els lavabos, amb nombrosos desperfectes causats per actes vandàlics».

El grup municipal ha instat l'equip de govern a reclamar a l'empresa concessionària del servei d'autobusos un correcte manteniment que es correspongui amb la imatge que es vol donar de la ciutat. Igualment, el grup de l'oposició ha demanat a la Generalitat que inclogui als pressupostos una partida per a la reforma integral de l'estació, tal com va aprovar el ple municipal ja l'any 2016.

El portaveu del grup i candidat a les pròximes eleccions locals, Òscar Ordeig, ha remarcat que «cal posar solució ràpida al mal manteniment de l'estació i reclamar que, amb urgència, es posi en marxa les obres a l'estació d'autobusos per poder oferir una imatge òptima de la ciutat als viatgers que hi accedeixen mitjançant l'únic transport públic disponible». L'estació es va fer l'any 1992 amb motiu de la seu olímpica pels Jocs de Barcelona.