10 de gener de 2019
10.01.2019
Regió7

Puigcerdà omple Sant Domènec per acomiadar la jove Anna Carrera

L'Ajuntament de Guils suspèn els actes de la Festa Major de Saneja previstos per al 22 d'aquest mes de gener

09.01.2019 | 23:41
El funeral celebrat ahir al matí en memòria de Carrera

Puigcerdà va acomiadar amb un funeral que va omplir l'església parroquial de Sant Domènec la jove de 36 anys de Saneja Anna Carrera, que va morir el dia 31 de desembre en un accident a Sri Lanka. Nombrosos amics, coneguts i representants del món social i esportiu de la comarca es van reunir a les onze al temple del passeig 10 d'Abril de Puigcerdà per participar en la cerimònia religiosa. L'Ajuntament de Guils ha suspès la Festa Major de Saneja prevista per al 22 d'aquest mes.

En el funeral, tant el rector com una portaveu de la família van evocar el caràcter alegre de Carrera, la mort de la qual farà que continuï «eternament jove, feliç i enamorada». En aquest sentit, es va remarcar el caràcter rialler, alegre i molt proper a amics i familiars. En el transcurs de la cerimònia es va recordar que la jove havia estudiat a les Vedrunes i a l'institut Pere Borrell de Puigcerdà, i que quan, als divuit anys, va marxar a estudiar a Barcelona es va convertir en una ambaixadora de la natura cerdana. Advocada de professió, Carrera va fer un periple estudiantil i laboral per Europa, per ciutats com ara Salern, Manchester, Luxemburg o Brussel·les. En els últims anys havia tornat a Catalunya i era membre de la secció de cúrling del Club Poliesportiu.

Carrera va morir quan estava de viatge amb el seu company a Sri Lanka. Tots dos van tenir un accident amb un tricicle en què ell va resultar il·lès. Les dificultats per repatriar el cos des del país asiàtic han fet que el funeral no es pogués celebrar fins ahir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook