Les estacions d'esquí alpí d'Alp, la Molina i Masella celebren demà el World Snow Day i oferiran als aficionats un camp de neu amb 96 quilòmetres de pistes obertes.

La celebració, que també inclou la jornada d'avui, ha motivat la coordinació de les dues estacions amb un programa d'activitats per complementar les baixades. Així, segons han explicat les estacions, «tots els esquiadors es podran convertir en el seu personatge preferit i esquiar tot esquivant arbres, bolets i més obstacles al llarg de la pista. Una esquiada divertida i diferent per compartir amb amics i família».

A la Molina es farà un taller de maquillatge al matí amb una descoberta al Fun Park. A Masella, tots els esquiadors debutants podran fer-ho també de manera gratuïta a la jornada d'esquí nocturn, de dos quarts de set fins dos quarts de deu, a les pistes verdes del Pla de Masella.

Per recollir els forfets gratuïts els debutants hauran de passar per les taquilles de l'estació, ubicades al Pla de Masella, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Els dos camps de neu, que s'uneixen al cim de la Tosa físicament i sota la marca Alp 2500 comercialment, ofereixen 28 remuntadors oberts, 84 pistes obertes i el 100% del desnivell esquiable.