El seu èxit ha evidenciat que era un producte que el mercat reclamava. Les paneres solidàries de km 0 de la Fundació Adis d'ajuda a les persones amb discapacitats de la comarca i l'Associació de Productors Agroalimentaris de Cerdanya han estat la gran novetat de les festes de Nadal a la vall i es mantindran durant tot l'any perquè continuïn sent un bon regal, saludable, de proximitat i solidari. El projecte empresarial permet promocionar els sectors econòmics locals, el turisme i l'ocupació de sectors amb risc d'exclusió laboral.

La Fundació Adis ha anunciat que el projecte que li ha permès coordinar el sector agroalimentari en aquestes festes passades es mantindrà i se sumarà al nou projecte d'agrobotiga a Puigcedà com un dels puntals de la seva oferta. La Fundació ha venut 114 paneres, 82 de les quals les han comprat particulars i 32 institucions com l'Ajuntament d'Alp.

En nom de l'entitat, Ester Dalmau ha explicat que «volem que el producte es mantingui perquè en el fons el que volem és que es consumeixin els productes d'aquí i mantenir l'ocupació de les persones amb diversitat funcional. Mantindrem el servei de paneres fetes a mida amb productes de temporada, carnis i làctics durant tot l'any... per què ens agradaria que la gent agafés el costum de consumir aquests productes».