22 de gener de 2019
22.01.2019

La Seu vol evitar les plaques de gel a l'edifici del camp de futbol

L'Ajuntament instal·la una canal al teulat per recollir les aigües pluvials que originen les basses

21.01.2019 | 22:27
La instal·lació de la canal que recollirà l'aigua del teulat

L'Ajuntament de la Seu ha procedit a instal·lar una canal de recollida d'aigües pluvials i la condensació del teulat de les graderies del camp de futbol municipal Seu d'Urgell. L'objectiu és evitar que a l'hivern la caiguda d'aigua sota la façana de l'edifici de magatzems, despatxos i vestidors acabi formant plaques de gel.

Segons han explicat fonts del consistori, aquesta problemàtica convertia la instal·lació esportiva en perillosa per als usuaris els dies de més fred, escenari que es pot produir els pròxims dies davant l'anunciat temporal de neu. Amb aquesta canal, es recollirà l'aigua de la teulada i es conduirà directament fins al clavegueram a través de dos baixants, un a cada extrem de la coberta.

D'altra banda, el consistori també treballa en la substitució d'un parell de portes dels magatzems i oficines que hi ha en aquest edifici, sota les graderies. L'actuació preveu canviar les dues darreres portes de fusta que quedaven per dues de metàl·liques, més resistents i segures, segons els tècnics. Així, tots els espais ubicats sota les graderies del camp de futbol tindran portes metàl·liques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook