El temporal ha arribat puntual aquest dimecres a la Cerdanya i a partir de les sis del matí ha començat a emblanquinar els pobles de la vall. La neu cau amb força i acumula els primers centímetres als nuclis urbans com ara Puigcerdà i Bellver. El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha avançat la tornada dels alumnes de transport escolar. A la una els estudiants de les línies cap al sud de la comarca i cap a Cerdanya han tornat cap a casa.

La persistència de la nevada obliga a circular amb molta precaució a totes les carreteres interiors perquè el pas de les llevaneus es fa insuficient fins que no s'aturi el temporal. El Servei Català del Trànsit ha decretat les primeres restriccions en les vies principals. Enaquests moments calen cadenes per circular per la N-260 entre Puigcerdà i La Seu d'Urgell.

Ha quedat restringit el pas de camions pel túnel del Cadí i és obligatori l'ús de cadenes al Port del Cantó. A mesura que avança el matí les restriccions afectaran també la Collada si la nevada continua caient.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat de que han caigut 19 cm a la Seu d'Urgell i 14 cm a Puigcerdà.