26 de gener de 2019
26.01.2019
Regió7

La Cerdanya convoca una nova edició del cicle de xerrades sobre la història local

25.01.2019 | 23:49

El Grup de Recerca de Cerda-nya ha convocat una nova edició del cicle de xerrades «Explica'm una història», que formen part del IV Cicle de xerrades sobre història de Cerdanya.

En aquesta nova entrega, l'entitat presenta la conferència «La vila i la terra: conflictes entre Puigcerdà i els pobles de la Cerdanya al segle XVI», a càrrec de l'historiador i arxiver Lluís Obiols, que es farà divendres, 1 de febrer, a les 8 del vespre a la sala Sebastià Bosom de l'Arxiu Comarcal de Cerdanya, situat al passeig 10 d'Abril de Puigcerdà.

La segona conferència es farà el divendres dia 8, a la mateixa hora i el mateix lloc, sota el títol «1939-2019. La Guerra Civil a Cerdanya 80 anys després», a càrrec de l'historiador Marc Bernades.

La tercera conferència del cicle serà «El patrimoni sonor de la Cerdanya: les nostres campanes», que anirà a càrrec de l'historiador de l'art i campanòleg Daniel Vilarrubias. Aquesta xerrada es farà el divendres dia 15 de febrer, també a les 8 del vespre a la sala Sebastià Bosom.

El té la col·laboració del Consell Comarcal de Cerdanya, l'Ajuntament de Puigcerdà, el departament de Cultura de la Generalitat i els Fons Europeus de Desenvolupament Regional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit