L'Ajuntament de la Seu ha celebrat un acte d'homenatge als seus esportistes per la feina feta durant l'any passat en les seves competicions i, també, per la promoció que alhora fan de la capital alt-urgellenca, la qual vol fixar en l'esport un dels seus atractius com a destí turístic.

El consistori ha homenatjat en un acte celebrat a la sala Immaculada 27 esportistes que, segons el consistori, han assolit resultats rellevants al llarg de l'any 2018. Els homenatjats han rebut de mans del regidor d'Esports, Isidor Alberich, una samarreta commemorativa exclusiva. En la seva intervenció, Alberich ha remarcat que «estem orgullosos dels nostres esportistes i per això els volem premiar, fer-los un reconeixement públic a ells de manera particular, però alhora als seus clubs i als seus familiars, ja que amb el seu esforç ajuden a aconseguir aquestes importants fites esportives».

En aquesta línia, el regidor ha subratllat el «gran mèrit» dels esportistes de la Seu. «Per tot això, volem donar-los les gràcies, a través d'aquest acte de reconeixement, per portar el nom de la Seu d'Urgell arreu del món».