06 de febrer de 2019
06.02.2019

La Seu convoca una activitat infantil sobre l'autoestima

05.02.2019 | 22:15

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu ha programat per a divendres la presentació del llibre Rona se mira i el taller «Mira't, bonic», inspirat en el mateix conte. L'acte, que es farà a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí a càrrec de la seva autora, Míriam Ródenas Vargas.

Segons han explicat fonts de la biblioteca, «Rona és una nena curiosa i molt desperta. Avui, com tots els dies, s'ha mirat al mirall i li ha semblat descobrir quelcom nou als seus ulls. Des de llavors, no paren de passar-li coses que va integrant amb el suport de la seva família, els seus amics, la seva mestra i, sobretot, d'ella mateixa». A través de la seva mirada de nena, la protagonista explica les seves vivències i il·lustra el seu món, i submergeix el lector en tot tipus d'emocions.

Després de la presentació es farà el taller infantil «Mira't, bonic». Es tracta d'una activitat amb miralls per treballar l'autoconeixement, el reconeixement de les pròpies virtuts i les limitacions i el reforç de l'autoestima.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit