06 de febrer de 2019
06.02.2019
Regió7

Guils i Mossos signen l'acord per poder multar al municipi

L'Ajuntament vol que els veïns i visitants respectin les zones de prohibició d'estacionament

05.02.2019 | 22:15
La senyalització instal·lada a Guils per evitar el mal estacionament

L'Ajuntament de Guils de Cerdanya i el cos dels Mossos d'Esquadra han signat el conveni que recull l'acord amb el Servei Català del Trànsit en virtut del qual els agents podran imposar sancions al terme municipal.

El conveni el va proposar ja l'any passat el mateix Ajuntament davant les dificultats que tenia el consistori, que no disposa de policia local, per fer respectar els senyals de trànsit, així com les prohibicions per aparcar als car-rers o les restriccions puntuals d'estacionament com ara els dies de nevada per deixar pas a les màquines llevaneu.

L'equip de govern, que encapçala Valentí Tuset, ha pretès amb aquest acord donar el màxim sentit al projecte de regulació del trànsit al nucli urbà i a la renovació de bona part de la senyalització. A partir d'aquest hivern, els agents dels Mossos d'Esquadra que patrullen pel nucli urbà de Guils així com els de Sant Martí d'Aravó, Saneja o el conjunt Puigcerdà Residencial, situat a tocar de la capital cerdana, es fan càrrec de manera específica de multar els conductors mal estacionats o que infringeixin normes de trànsit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit