L'Associació de Bombers Voluntaris de Puigcerdà ha anunciat la celebració, el dia 10 de març, d'una nova edició de la festa del seu patró, sant Joan de Déu, que, alhora, servirà d'acte públic per oferir a la població la Creu de Sant Jordi rebuda de la Generalitat el juliol de l'any passat.

Segons ha informat l'Ajuntament, durant l'acte, que es farà a dos quarts d'una del migdia al Casino Ceretà, els bombers lliuraran una reproducció de la placa de la Creu de Sant Jordi al consistori. En paral·lel, també homenatjaran tots aquells que han format i formen part del cos lliurant a les famílies un pin de reproducció de la mateixa Creu de Sant Jordi.

La jornada també inclourà una missa solemne a les onze del matí a la capella de Gràcia, la instal·lació de jocs inflables per als nens a la plaça del Call per estendre la celebració a la població i un aperitiu popular que es farà a la mateixa plaça a les 2 del migdia.

El mes de juliol passat la Generalitat va reconèixer amb la Creu de Sant Jordi els bombers voluntaris de Puigcerdà, la trajectòria d'activitat dels quals es remunta al segle XIX.