Unes 200 persones han tallat aquest dijous la rotonda de Puigcerdà on hi conflueixen les carreteres de les frontera amb la Guingueta d'Ix i Llívia. Els manifestants són els mateixos que a primera hora eren a la rotonda d'accés a Puigcerdà per l'N-260, que posteriorment s'han desplaçat a l'altra entrada de la vila. El tall era simbòlic a nivell de trànsit perquè la frontera es podia creuar per altres punts de Puigcerdà. L'ambient ha estat festiu i no hi havia contacte amb les seus dels cossos policials presents a la zona, com són la caserna de la Guàrdia Civil i la comissaria de la Policia Nacional espanyola. Tot i això, al voltant de dos quarts de 4 de la tarda, els Mossos els han desallotjat.

La manifestació s'ha sumat a d'altres puntuals que hi ha hagut durant el matí en altres punts de la comarca, com ara a Martinet.

Dificultat també a l'accés de la duana andorrana

Des de primera hora del matí un grup de manifestants talla l'N-260 a l'entrada de la Seu d'Urgell i dificulta l'accés a Andorra. La protesta ha dificultat l'accés a l'N-145 que condueix a la duana de la Farga de Moles. El tall ha quedat aixecat passades les 12 del migdia.