L'Associació de Dones de Cerdanya ha convocat una jornada de reivindicació per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Amb motiu de la commemoració, l'entitat ha emès un comunicat en què remarca que «com cada any volem que aquesta sigui una jornada que uneixi i doni força a les dones per continuar la lluita de les reivindicacions dels seus drets i de la seva participació igualitària en els àmbits polítics, econòmics, culturals i socials».

Les portaveus de l'associació han emfatitzat que «l'Associació Dones de Cerdanya dona suport a aquesta jornada de mobilitzacions i fa una crida a tothom perquè la segueixi. També podeu feu visible el vostre suport penjant un davantal a la finestra i venint a la nostra concentració a les 18 hores del dia 8 de març a la plaça de l'Ajuntament. Volem posar fi a la hiperexplotació de les dones i això només serà possible si lluitem totes, unides i organitzades».

La concentració tindrà lloc a les 6 de la tarda a Puigcerdà i continuarà amb un sopar de germanor a partir de 2/4 de 10 a l'Hotel Park. El preu del tiquet és de 25 euros i es poden adquirir a Solsona Confeccions, Mapfre Finques Anna, Oh Moda Dona i al Museu Cerdà.