07 de març de 2019
07.03.2019
Regió7

La Seu atén la petició del casal d'avis i hi posa un desfibril·lador

Amb el nou dispositiu, la capital alt-urgellenca suma nou aparells en espais públics i a la Policia Local

06.03.2019 | 23:33
La regidora, a l'esquerra, i el desfibril·lador a l'Esplai de la Gent Gran

L'Ajuntament de la Seu ha instal·lat un nou desfibril·lador a la façana de l'edifici de l'Esplai de la Gent Gran, situat a la plaça del Pati Palau. Amb aquest dispositiu, l'Ajuntament urgellenc «dona resposta a la petició feta arribar per l'Esplai de la Gent Gran de disposar també d'un equip de cardioprotecció. És un pas més que avala la Seu com a ciutat cardioprotegida», segons ha dit la regidora de la Gent Gran, Montse Bonet.

Fonts del consistori han remarcat que amb aquest nou desfibril- lador la capital alt-urgellenca ja disposa d'un total de nou equips de cardioprotecció que s'han anat instal·lant els darrers anys gràcies a la iniciativa dels pressupostos participatius.

Els desfibril·ladors ja existents són al peu de la Torre del Rellotge de l'estació d'autobusos; a l'inici dels porxos del carrer Major, a tocar de la plaça dels Oms; al carrer Doctor Robert de Castellciutat; a la zona esportiva municipal; a l'exterior de l'edifici del centre cultural Les Monges; al Palau d'Esports, al Parc Olímpic del Segre; i a la seu de la Policia Local hi ha un equip mòbil de cardioprotecció que custodia el cos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook