14 de març de 2019
14.03.2019

Podem se suma al PSC de la Seu per concórrer amb Ordeig

Les dues formacions presentaran una candidatura unitària a les eleccions municipals

13.03.2019 | 22:45
Els responsables de Podem i Compromís per la Seu tanquen el pacte

La delegació de la formació política Podem de la Seu d'Urgell s'integrarà a la candidatura de Compromís que lidera el diputat del PSC Òscar Ordeig, segons han anunciat des del partit franquícia socialista. Així, Podem la Seu participarà activament en l'elaboració del programa electoral i en la campanya, «per tal de fer possible el canvi que la Seu necessita».

Compromís i Podem han acordat impulsar reunions de treball conjuntes «per tal de consensuar propostes que permetin un canvi en les polítiques actuals de l'Ajuntament», segons el partit d'Ordeig.

Compromís i Podem han remarcat que volen garantir polítiques socials per a les persones «més vulnerables», apostar per donar un gran impuls a l'habitatge públic per als joves, i també per un canvi en la política urbanística, «per posar fi als favoritismes i pensar en el conjunt de la ciutat».

Membres de Podem s'integraran a la candidatura de Compromís, «ja que aquesta representa l'única alternativa real de canvi progressista i d'esquerres a l'actual Ajuntament».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook